Margot Berkman | Bijzondere brief november 2018
23498
post-template-default,single,single-post,postid-23498,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-2.4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Bijzondere brief november 2018

Ik ontving een ontroerende brief van Mevrouw de Vos over The Ocean Breathes -Sealight

in het Oncologie Centrum in Haarlem en mocht deze aan u laten lezen.

 

Geachte mevrouw Berkman,

Sinds half april 2018 kom ik zeer geregeld in het Oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. En vanaf eind juli in het AvL-gedeelte op de begane grond om bestralingen te ondergaan voor borstkanker.

 

In het Oncologie Centrum is uw kunstwerk “The Ocean Breathes” mij niet opgevallen, maar sinds mijn bestralingen wel. Zittend aan de leestafel en wachtend op mijn beurt, kijk ik altijd omhoog. Echt prachtig en het kunstwerk geeft mij energie, zeker omdat het met zeewier te maken heeft.  Zelf ben ik een liefhebber van zeewier, om het in je handen te nemen en met de lange slierten te spelen en om ze door de wind te laten bewegen. Vroeger op de Buiten Hebriden van Schotland en de laatste jaren in Zweden op het eiland Ljusterö, waar aan het eind het natuurreservaat Langnö is. Zó mooi en verstild.

 

Dank voor uw vertroosting en toekomstperspectief door “The Ocean Breathes”.

Vriendelijke groet,

Mw. M. de Vos (83 jaar)

 

 

Ik heb haar terug geschreven …

 

Lieve Mevrouw de Vos, 

 

Dank u wel voor de prachtige woorden en de foto van Langnö. Ik ken die plek niet maar het ziet er heerlijk en rustgevend uit. Het is zo fijn te horen dat mijn kunstwerk een mooie krachtige energie geeft, juist daar waar je het het meeste nodig hebt: in afwachting van een behandeling. Het kunstwerk ‘The Ocean breathes – Sealight ‘ is daar in mei van dit jaar geïnstalleerd.

 

Als u mij uw postadres wilt sturen, dan zal ik u een ansichtkaart van het kunstwerk toesturen. Ik wens u veel sterkte met de behandeling en dat u helemaal geneest!

Een lieve zee-groet,

Margot Berkman